Rólunk

Honlapunk célja, hogy világítótoronyként mutassa a fényt a bonyolult jogi szövegek útvesztőjében. Mondanivalónk egyszerű: mindenkinek joga van ahhoz, hogy megismerje a jogait.

Honlapunk szerkesztésében egytől-egyig nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédek és jogászok vesznek részt. Kollegáink jogi ismeretei a jog széles spektrumát átfogja, így jelentős tapasztalattal rendelkeznek mind a polgárjog, mind a büntetőjog területén.

Kollégáink tevékenységük ellátása során rengeteg ügyféllel léptek/lépnek kapcsolatba, így első kézből tapasztalták, hogy a jogban kevésbé jártas emberek a jogszabályok bonyolult szövegén, összefüggésein nehezen igazodnak ki. Ezen felismerés sarkalta csapatunkat a Jog közérthetően honlap létrehozásában.

Vezető szerkesztő:

Dr. Imre Lóránd                                                                                            jogtanácsos

A  Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karán szerzett jogi diplomát, melyet követően pályafutását ügyvédi irodában kezdte ügyvédjelöltként. A jogi ranglétrát bejárva ügyvédjelöltként több ügyvédi irodában is dolgozott, majd a jogi szakvizsga letételét követően jogtanácsosként helyezkedett el az egyik legnagyobb hazai vállalatnál.

Szakterületek: cégjog, követeléskezelés, kereskedelmi jog, ingatlanjog, szerződések joga, családjog